Siivouspalvelu Puhto

Siivouspalvelu Puhto Turku-Raisio-Masku-Kaarina

Siivouspalvelu Puhto palvelee jatkuvasti kasvavaa asiakaskuntaa Varsinais-Suomessa sekä Turun, Raision, Maskun,Kaarinan alueella ja suurissa kaupungeissa. Asiakaitamme ovat mm. kotitaloudet, taloyhtiöt, majoitusliikeyritykset ja rakennuttajat.

Välineet puhtaampaan huomiseen

Käytössämme ovat nykyaikaiset siivouslaitteet, -välineet ja -aineet. Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme palvelun laadun kohottamiseksi.

Jatkuva palvelujemme kehitys näkyy toiminnassamme henkilökunnan koulutuksena, teknisten ratkaisujen hyödyntämisenä ja käytännön prosessien parantamisena.

Puhto työllistää

Siivouspalvelu Puhto työllistää siivousalan ammattilaisia. Rekrytointiprosessimme takaa, että henkilökuntamme on joka tilanteessa vaitiolovelvollisia ja taustaltaan tarkistettuja siivousalan ammattilaisia.

Yhteistyösopimukset

Siivouspalvelut saat kilpailukykyisin hinnoin, joustavin toimintaehdoin ja palvelumyönteisesti. Panostamme myös kestäviin yhteistyösopimuksiin ja meille tyytyväinen asiakas on lähtökohta.

Ympäristö

Ympäristön hyvinvointi ja ympäristöstä huolehtiminen Ekologinen ajattelu on tulevaisuutta, meille se on tätä päivää. Valitsemme siivousaineet ja –tuotteet aina yhteistä ympäristöämme ajatellen.

Palvelut

Tyhjennyssiivous

 

Viikkosiivous

 

Hajunpoisto / Otsonointi

 

Ikkunoiden pesu

 

Sopimusehdot